

Agenda - 2020 Oklahoma Hemp Summit

Friday, February 28, 2020



*Doors Open for Booth Vendor Setup at 7:30am *Doors Open for Public Entrance at 8:15am

Opening Ceremony – Flag Presentation & Prayer

15 minutes (9:00am to 9:15am)

Welcome - Governor John Johnson, Absentee Shawnee Tribe

15 minutes (9:15am to 9:30am)

Keynote Speaker – Secretary Sean Kouplen, Oklahoma Secretary of Commerce

30 minutes (9:30am to 10:00am)

Presentations - The 2018 Farm Bill and Its Implications

Presenters: Caroline Nelson & Blake Jackson

45 minutes (10:00am to 10:45am)

Morning Break

10 minutes (10:45am to 10:55am)

Panel – Lessons Learned from Oklahoma Hemp & Cannabis Farmers

Panelists: Mike Levescy, Lucas Cannon, Tim Houseberg, Phil Crha & Mike McGonigal

60 minutes (10:55am to 11:55pm)

Lunch Break – Provided by Tribalchef Catering

40 minutes (11:55pm to 12:35pm)

Presentations – Hemp Business Models, Marketing Strategies, and Its Medicinal Benefits

Presenters: Henry Penix, Madison Fournier & Dr. Fahad Naveed

45 minutes (12:35pm to 1:20pm)

Afternoon Break

10 minutes (1:20pm to 1:30pm)

Panel – Banking, Finance & Crop Insurance for Hemp Cultivators and Business Owners

Panelists: Mike Affentranger, Casey Bell & Wylie Rakestraw

45 minutes (1:30pm to 2:15pm)

Networking & Visiting Booth Vendors

30 minutes (2:15pm to 2:45pm)

Closing Ceremony & Giveaways

15 minutes (2:45pm to 3:00pm)



Thank You to our Summit Sponsors!

