

**District Director**Bala Sreedharan, DTM

Program Quality
Director
Maryann Reichelt, DTM

Club Growth Director Dan Kyburz, DTM

Public Relations Manager Aelita Archbold

Administration Manager Andrea Gluck

Finance Manager Rabah Seffal

**Logistics Manager**Bradley Stewart

Parliamentarian Jim Dickson, DTM

Our district website www.d54tm.com

Toastmasters International www.toastmasters.org

## **District Vision**

We support all clubs in achieving members' goals and strive to form new clubs to spread the Toastmasters International mission.

**District Mission** 

We build new clubs and support all clubs in achieving excellence.

## **District 54 February DEC Meeting**

Saturday, February 20, 2021, 9:00 AM - 12:00 PM

9:00 AM	Networking	All	15 mins
9:15 AM	Call to Order; Pledge of	Bradley Stewart	1 min
	Allegiance		
9:16 AM	Welcome Remarks	Bala Sreedharan, DTM	2 mins
9:20 AM	Inspiration	Angie Mullin, DTM	4 mins
9:24 AM	District Vision and Mission	Chris Boyk, DTM	1 min
	Statement reading		
9:25 AM	Roll Call/Quorum certification	Chris Boyk, DTM	2 mins
9:27 AM	Review and Adopt Agenda	Bala Sreedharan, DTM	3 mins
9:30 AM	Administration Manager	Kari Susairaj	4 mins
9:34 AM	Report Finance Manager report	Rabah Seffal	5 mins
9:39 AM	Division A report	Jeffrey Stine	5 mins
9:44 AM	Division B report	Michael Bradford	5 mins
9:49 AM	Division C report	Greg LeRoy	5 mins
9:54 AM	Division D report	Julia Issa-Ghantous	5 mins
9:59 AM	Division E report	Dr. Craig Karvala, DTM	5 mins
10:04 AM	Public Relations Manager	Dick Poirier, DTM	5 mins
	report		0 11
10:09 AM	Club Growth Director report	Dan Kyburz, DTM	5 mins
10:14 AM	Program Quality Director	Maryann Reichelt, DTM	5 mins
	report		
10:19 AM	District Director report	Bala Sreedharan, DTM	5 mins
10:24 AM	Open Discussion/Q&A	All	10 mins
10:34 AM	New Business	All	5 mins
10:39 AM	Closing Thoughts	Valerie Horton, DTM	3 mins
10:42 AM	Adjournment	Bala Sreedharan, DTM	1 min
11:00 AM	Build and Support New	Moderator:	60 mins
	Clubs: A Panel Discussion	Kelly Nielsen, DTM	
12:00 PM	Break		30 mins
12:30 PM	The Leadership Train Club Meeting	Kelly Nielsen, DTM	60 mins

**Phone one-tap:** +13126266799,,96383885692#,,,,,0#,,2229636# US (Chicago) https://zoom.us/j/96383885692?pwd=UGhhZm5ISXFPZGh5VW1qNEZkMjVnZz09

Meeting ID: 963 8388 5692, Password: 369147A

## **DEC and District Council Meetings / Locations in 2020-2021**

- July 2020: Saturday, July 18, Virtual
- Aug 2020: Saturday, August 15, Virtual
  - Division Success Plans due
- Sep 2020: Saturday, September 19, Virtual, District Council Meeting
- Oct 2020: Saturday, October 17 Virtual. 2019-2020 Hall of Fame awards ceremonies.
- Nov 2020: Saturday, November 21, Virtual
- Dec 2020: Saturday, December 19, Virtual
- Jan 2021: Saturday, January 16, Virtual
- Feb 2021: Saturday, February 13, La Salle library if allowed to meet, or Virtual, or Saturday, February 20 DEC and President's luncheon at La Salle Uptown Grill
- Mar 2021: Saturday, March 20, Virtual
- Apr 2021: Saturday, April 17, Virtual
- May 2021: Saturday, May 1, District Council Meeting at the Conference venue, or Virtual
- Jun 2021: Saturday, June 12, Virtual (DEC meeting and Division/Area director transition)

Dates and locations are subject to change due to weather and location availability and COVID situation.