Sierra Cup Classic October 14th, 2023

Fresno State University (RED LOT Warm-up area G)

| 11:30am | (30 mins) | Arrive at school move equipment to the field |
|---------|-----------|--------------------------------------------------|
| 12:00 | (90 mins) | Marching rehearsal with instruments at GWHS |
| 1:30 | (90 mins) | Load trailers and eat snack |
| 3:00 | (60 mins) | Depart GW |
| 4:00 | (75 mins) | Unload, Eat Dinner. |
| 5:15 | (45 mins) | Visual warm up (Drumline, Front, Guard alone) |
| 6:00 | (45 mins) | Music warm up (Percussion together, guard alone) |
| 6:30 | (30 mins) | Full Uniform and move to warm-up area |
| 6:45 | (40 mins) | Warm-up area (Area G) BATTERY JOIN WINDS |
| 7:30 | | Pit Report to Ramp |
| 7:30 | (10 mins) | Band walk to ramp |
| 7:35 | (10 mins) | Full band and guard report to ramp |
| 7:45 | | Performance |
| 8:15 | | Load Trailers/change out of uniform/Eat Dinner |
| 8:45 | | Watch other bands |
| 9:15 | | Bulldog Marching Band BMB |
| 9:45 | | Awards |
| 10:30 | | Depart FSU |
| 11:30 | | Arrive GWHS/Unload Trailers |
| 12:15am | | Students Dismissed |
| | | |

What to bring:

- \$10 for lunch, dinner, and snacks
- Two sets of tall black socks
- GW apparel to wear after competition & during awards
- Warm clothes for after the performance
- Extra money for food from the concession stands if desired

Additional Info

- Base Camp is the White Lot which is directly West of the stadium
- General admission for both prelims and finals is \$15. Seniors/Students \$10
- Forecast (as of 10/17/22) low 56 high 72
- Students must ride home with the bus unless the student is signed out by their OWN parent/guardian and a permission slip has been signed