ONE WATERSHED ONE PLAN ADVISORY COMMITTEE

Date: 09/18/2019 **Time:** 9am-1pm

Location: Blandin Foundation, Grand Rapids, MN

Facilitator: Headwaters Regional Development Commission (HRDC)

Agenda

Time	ltem	Facilitator
9:00-9:10 (10min)	Welcome	HRDC
9:10-9:20 (10min)	RecapReview of goals for September meetingGoing forward- Upcoming goals	Zach/HRDC
	Review	
9:20-9:50 (30min)	 Tour Review Bemidji Public Kick-Off Meeting Grand Rapids Public Kick-Off Meeting 	Zach/HRDC
9:50-10:50 (60min)	Plan Development	Zach
10:50-11:00	10-min Break	
11:00-11:30 <i>(30min)</i>	Continuation of Plan Development	Zach
11:30-12:20 (50min)	Small Group ActivitySurvey ReviewIssue Prioritization	HRDC
12:20-12:50 (30min)	Open Floor Discussion and Questions Resource Targeting Open Group Activity	Zach/HRDC
12:50-1:00 (10min)	Adjournment • Updates and Next Meeting Information	HRDC