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                Name of Condominium Association         (date) 

 

Q: What are my voting rights in the condominium association?  

 A: Each apartment shall be entitled to a voting interest of one (1) vote, said vote to be 

cast by the apartment owner in a manner prescribed by the DECLARATION OF 

CONDOMINIUM of the Association. (SECTION 10 of the DECLARATION) 

 

Q: What restrictions exist in the condominium documents on my right to use my unit?  

 A: Use restrictions are outlined in SECTION 17 of the DECLARATION. 

 

Q: What restrictions exist in the condominium documents on the leasing of my unit?  

 A: None – (Section 17.3 of the DECLARATION) 

 

Q: How much are my assessments to the condominium association for my unit type and when 

are they due?  

 A: The assessments are paid quarterly and are due and payable on the first day of the 

first month in each quarter.  The assessments are based on the type of unit.  For the 

assessment amount of a particular unit, please contact the owner of the unit. 

 

Q: Do I have to be a member in any other association? If so, what is the name of the 

association and what are my voting rights in this association? Also, how much are my 

assessments?  

 A:  Yes – Blue Mountain Beach Master Owners Association.  Assessment is currently 

$472.00 per quarterly. Payments are made to the Blue Mountain Beach Master Owners 

Association. 

 

Q: Am I required to pay rent or land use fees for recreational or other commonly used 

facilities? If so, how much am I obligated to pay annually?  

 A: YES – The amenities are owned by the Blue Mountain Beach Master Owners 

Association.  That fee is paid by the Association on behalf of all owners and is included in the 

quarterly assessment. 

 

Q: Is the condominium association or other mandatory membership association involved in 

any court cases in which it may face liability in excess of $100,000? If so, identify each such 

case.  

 A: NO 

 

 

NOTE:  THE STATEMENTS CONTAINED HEREIN ARE ONLY SUMMARY  

  IN NATURE. A PROSPECTIVE PURCHASER SHOULD REFER TO  

  ALL REFERENCES, EXHIBITS HERETO, THE SALES CONTRACT,  

  AND THE CONDOMINIUM DOCUMENTS.  
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