

Intensive English Program Student Schedule

Weekly Total: Trimester Total: 18 hours 252 hours (28 days)

		Monday	Wednesday
Block 1	9:00-11:00am	Core 1 (2 hrs)	Core 1 (2 hrs)
	11:00-11:15am	Break (15 mins)	Break (15 mins)
	11:15-1:15pm	Core 2 (2 hrs)	Core 2 (2 hrs)
	1:15-1:45pm	Lunch (30 mins)	Lunch (30 mins)
Block 2	1:45-3:45pm	Elective (2 hrs)	Elective (2 hrs)
	3:45-4:00pm	Break (15 mins)	Break (15 mins)
	4:00-6:00pm	Core 3 (2 hrs)	Core 3 (2 hrs)