

## 2024-2025 SABA Daily Schedule

10:45 AM - 11:00 AM (15 min)	Assembly: This is 15 minutes before school starts. The purpose of this assembly is for students to listen to a speech or introductory lesson by another student, teacher or volunteer.
11:00 AM - 11:45 AM (45 min)	Period 1: This is the first class of the day. It is required that students arrive to this class on time and ready for the lesson.
11:45 AM - 11:55 AM (10 min)	Break: Students will be given 10 minutes to use the restroom, talk to friends, and get a drink of water. The break is not mandatory (students can decide to stay in class), but it is highly encouraged. This is also the time for teachers to prepare for the next class.
11:55 AM - 12:40 PM (45 min)	Period 2: This is the second class of the day. It is required that students arrive to this class on time and ready for the lesson.
12:40 PM - 12:50 PM (10 min)	Break: Students will be given 10 minutes to use the restroom, talk to friends, and get a drink of water. The break is not mandatory (students can decide to stay in class), but it is highly encouraged. This is also the time for teachers to prepare for the next class.
12:50 PM - 1:30 PM (40 min)	Period 3: This is the third class of the day. It is required that students arrive to this class on time and ready for the lesson.
1:30 PM - 2:00 PM (30 min)	Salat/ Prayer: This is the time for students to pray. One student will be selected every day to recite Adaan, or a Surah from the quran. Students are dismissed after duaa.
2:00 PM	Lunch/ end of school: This is the time for students to get lunch. Lunch will be in the Arabic hall or served to go.