Cancer-Affected Couples Workshop

Schedule and Cancellation Policy

First Day:

- 1. Attachments (do ARE in seats):
 - Valentina teach for 40 mins 5:00 a 5:40
 - Fill out ARE and talk about (first time in individual break out rooms) 5:40-6:10
- 2. First Conversation: Recognizing Your Negative Dance/ Cycle:
 - Valentina teach for 40 mins **6.10-6.40**
 - 50 min to do first conversation **6.40-7.30** Wanda facilitates.
 - Group 30 mins **7.30-7:50**

Second Day:

- 3. Second Conversation: Raw spots
 - Valentina teach for 40 mins 12:30-1:10 5:00- 5:40
 - Second Conversation 40 mins 1:10-1:50 **5.40-6:20** Wanda facilitates.
 - Group 30 mins 1:50-2:20 6:20- **6:20-7:00**

Third Day:

- 4. Hold me tight and bonding during Cancer conversation -
 - Valentina teach for 50 mins 5:00-5:50
 - 40 min conversation first person **5:50-6:30** Wanda facilitates.
 - 20 min group **6:30-6:50**
 - 40 min conversation second person **6:50-7:30** Wanda facilitates.
 - 30 min Closing group and instructions **7:30-7:50**

CANCELLATION POLICY: Your registration fee is refundable (less a \$75 handling fee) as long as we receive written cancellation at least 30 days prior to the workshop. After that time, the fee's non-refundable, but transferable.

OTHER IMPORTANT INFORMATION: Due to the group format of the workshop, confidentiality cannot be guaranteed. However, group facilitators will not release any information regarding your participation.

All couples are welcome in this couples workshop regardless of marital status, age, faith, race, or sexual orientation.

If you or your partner are experiencing significant distress, serious depression or mental health problems, we urge you to seek professional treatment immediately.