#### FRIDAY JAN 17<sup>TH</sup>

BEG/INT
\*STUDIO 1\*



| 5-5:30pm | PTI 2025 CHECK IN! **for ALL levels**                |  |
|----------|--|--|
| 5:30-6   | Pictures in PTI shirt under Banner/Pics with Faculty |  |
| 6-7pm    | PTI 2025 KICKOFF! *Bring your tap shoes!*            |  |
| 6:55-7pm | PARENT PICK UP                                       |  |
| 7:15PM   | Doors LOCKED for the night                           |  |

# SATURDAY JAN 18<sup>TH</sup>

| BEG/INT    |
|------------|
| *STUDIO 1* |

| TIME          | CLASS   | TEACHER             |
|---------------|---|---------------------|
| 9-10am        | 1hr Tap   | CK EDWARDS          |
| 10:15-11:15pm | 1hr Tap   | AARON BURR          |
| 11:30-12:30pm | Tap History - All faculty invited to attend                             |                     |
| 12:30-1:30pm  | LUNCH- be back PROMPTLY for class following lunch!                      |                     |
| 1:30-2:30pm   | 1hr Tap   | JASON SAMUELS SMITH |
| 2:45-3:45pm   | 1hr Tap   | CK EDWARDS          |
| 3:40-3:45pm   | Parents invited to come to outside and inside LOBBY for wait for pickup |                     |
| 5:45pm        | Doors LOCKED for the night  |                     |

# SUNDAY JAN 19<sup>TH</sup>

BEG/INT
\*STUDIO 1\*

| TIME        | CLASS   | TEACHER              |
|-------------|---|----------------------|
| 1:30-2:30pm | 1hr Tap   | CHRISTINA CARMINUCCI |
| 2:45-3:45pm | 1hr Tap   | AARON BURR           |
| 3:30-3:45pm | Parents invited to come to outside and inside LOBBY for wait for faculty showcase |                      |
| 4-5pm       | FACULTY SHOWCASE * STUDIO 2 *   |                      |
| 5:15pm      | Doors LOCKED for weekend  |                      |

#### FRIDAY JAN 17<sup>TH</sup>

INT/ADV

\*STUDIO 2\*



| 5-5:30pm | PTI 2025 CHECK IN! **for ALL levels**                |  |
|----------|--|--|
| 5:30-6   | Pictures in PTI shirt under Banner/Pics with Faculty |  |
| 6-7pm    | PTI 2025 KICKOFF! *Bring your tap shoes!*            |  |
| 6:55-7pm | PARENT PICK UP                                       |  |
| 7:15PM   | Doors LOCKED for the night                           |  |

## SATURDAY JAN 18<sup>TH</sup>

INT/ADV

\*STUDIO 2\*

| TIME          | CLASS   | TEACHER              |
|---------------|---|----------------------|
| 9-10am        | 1hr Tap   | AARON BURR           |
| 10:15-11:15pm | 1hr Tap   | CK EDWARDS           |
| 11:30-12:30pm | Tap History - All faculty invited to attend                             |                      |
| 12:30-1:30pm  | LUNCH- be back PROMPTLY for class following lunch!                      |                      |
| 1:30-2:30pm   | 1hr Tap   | CHRISTINA CARMINUCCI |
| 2:45-3:45pm   | 1hr Tap   | AARON BURR           |
| 3:40-3:45pm   | Parents invited to come to outside and inside LOBBY for wait for pickup |                      |
| 5:45pm        | Doors LOCKED for the night  |                      |

# SUNDAY JAN 19TH

INT/ADV

\*STUDIO 2\*

| TIME         | CLASS   | TEACHER              |
|--------------|---|----------------------|
| 9:15-10:45am | 1.5hr Tap   | AARON BURR           |
| 11-12pm      | 1hr Tap   | JASON SAMUELS SMITH  |
| 12-1:30pm    | LUNCH- be back PROMPTLY for class following lunch!                                |                      |
| 1:30-2:30pm  | 1hr Tap   | CK EDWARDS           |
| 2:45-3:45pm  | 1hr Tap   | CHRISTINA CARMINUCCI |
| 3:30-3:45pm  | Parents invited to come to outside and inside LOBBY for wait for faculty showcase |                      |
| 4-5pm        | FACULTY SHOWCASE * STUDIO 2 *   |                      |
| 5:15pm       | Doors LOCKED for weekend  |                      |

#### FRIDAY JAN 17<sup>™</sup>

PRE PRO
\*STUDIO 2\*



| TIME     | CLASS  | TEACHER |
|----------|--|---------|
| 5-5:30pm | PTI 2025 Registration! **for ALL levels**            |         |
| 5:30-6   | Pictures in PTI shirt under Banner/Pics with Faculty |         |
| 6-7pm    | PTI 2025 KICKOFF! *Bring your tap shoes!*            |         |
| 6:55-7pm | PARENT PICK UP                                       |         |
| 7:15PM   | Doors LOCKED for the night                           |         |

## SATURDAY JAN 18<sup>TH</sup>

| PRE PRO    |
|------------|
| *STUDIO 3* |

| TIME          | CLASS   | TEACHER              |
|---------------|---|----------------------|
| 9-10am        | 1hr Tap   | CHRISTINA CARMINUCCI |
| 10:15-11:15pm | 1hr Tap   | JASON SAMUELS SMITH  |
| 11:30-12:30pm | Tap History - All faculty invited to attend                             |                      |
| 12:30-1:30pm  | LUNCH- be back PROMPTLY for class following lunch!                      |                      |
| 1:30-2:30pm   | 1hr Tap   | CK EDWARDS           |
| 2:45-3:45pm   | 1hr Tap   | CHRISTINA CARMINUCCI |
| 4-5:30pm      | 1.5hr Tap   | AARON BURR           |
| 5:25-5:30pm   | Parents invited to come to outside and inside LOBBY for wait for pickup |                      |
| 5:45pm        | Doors LOCKED for the night  |                      |

#### SUNDAY JAN 19TH

PRE PRO
\*STUDIO 3\*

| TIME         | CLASS   | TEACHER              |
|--------------|---|----------------------|
| 8:30-9:30am  | 1hr Tap   | CK EDWARDS           |
| 9:45-10:45am | 1hr Tap   | CHRISTINA CARMINUCCI |
| 11-12:30pm   | 1.5hr Tap   | AARON BURR           |
| 12:30-1:30pm | LUNCH - be back PROMPTLY for class following lunch!                               |                      |
| 1:30-2:30pm  | 1hr Tap   | JASON SAMUELS SMITH  |
| 2:45-3:45pm  | 1hr Tap   | CK EDWARDS           |
| 3:30-3:45pm  | Parents invited to come to outside and inside LOBBY for wait for faculty showcase |                      |
| 4-5pm        | FACULTY SHOWCASE * STUDIO 2 *   |                      |
| 5:15pm       | Doors LOCKED for weekend  |                      |