2021 Texas Chapter AFCC Annual Conference Agenda

Thursday 10/28/2021

7:30am to 8:15am

Check-in/Exhibits

8:15am

Introduction from Texas Chapter President Lisa Londergan

8:30am to 10:30am (2hr)

You are Not Your Brain Andrew Poles

10:30am to 10:45am

Exhibits/Break

10:45am to 12:15pm (1.5hr)

Tech is Changing Views on Effective Parenting: Should it Be? What Lawyers and MHPS Should Know Mike Brooks, PhD

12:15pm to 2:00pm

Break for lunch

2:00pm to 4:00pm (2hrs)

Parent-Child Contact Issues
Amy Eichler, PhD, LP, LSSP & Kelley Baker, PhD, PA

4:00pm to 4:30pm (0.5hrs)

Guardian Ad Litem Update & Future Training
Cynthia Gonzalez & Leslie Smith

4:30pm to 5:00pm (0.5hr)

Legislative Update and Issues Rocky Pilgrim, JD

5:00pm

Adjourn

Please join us for our Networking Social!

Located immediately outside the conference room after the conference on

Thursday

2021 Texas Chapter AFCC Annual Conference Agenda

Friday 10/29/2021

8:15 am to 8:30 am Networking/Exhibits

8:30pm to 10:30pm (2hrs)

Resiliency Training to Address Vicarious Trauma: Attorney & MHPs on the Frontline Jennifer Knight, JD, MA, LPC & Michael Bishop, PhD, LMFT-S, LPC-S

10:30am to 10:45am Exhibits/Break

10:45am to 12:15pm (1.5hrs)

Risks & Dangers of Social Media in Family Law Cases
Stephen Bradley

12:15pm Adjourn