

INFOGOV WORLD 2021

A GLOBAL IG CONFERENCE & SHOW

SESSION SCHEDULE PLAN sept 16-17, 2021

Updated August 10, 2021



Day One, September 16

6am ET	Auditorium Dennis Kessler				
11am London DST	Principal, EU Financial Institutions (KeyNote)				
	Auditorium Privacy & Data Protection	Conference Hall A Information Security & Risk	Conference Hall B eDisclosure /eDiscovery	Conference Hall C Data Governance	
6:30 ET/ 11:30 DST (30 minute session)	UK Privacy & Data Protection Issues TBA	Security Awareness Training: A Quick Win for IG Programs TBA	Update on the UK Disclosure Working Group Ed Crosse, Litigation Partner, Simmons & Simmons LLP	Winning Friends & Influencing People for Successful Data Governance Nicola Askham "The Data Governance Coach"	
7:00/12:00pm (45 minute session)	The Intersection of Privacy & IG: Practical Insights Dr. Pieter van der Walt, Group IG & Privacy Officer Discovery Limited	InfoSec Panel on Cyber- assessments Baird Brueseke (Moderator) + +	What Did the European Data Protection Board Just Recommend? Aamie Taal	ТВА	
7:45/12:45pm Energy Break Sponsored by: Consillio	Auditorium Dave "The Shef" Sheffield "Be an Innovator"	Conference Hall A Dave "The Shef" Sheffield "Be an Innovator"	Conference Hall B Dave "The Shef" Sheffield "Be an Innovator"	Conference Hall C Dave "The Shef" Sheffield "Be an Innovator"	
8:00 ET/ 1pm DST (30 minute break)	Expo Hall Open Beach Open Neworking Vendor Demos Presentations	+ 1-on -1 Meetings in Private Suite (major sponsor)	+ 1-on -1 Meetings in Private Suite (major sponsor)	+ 1-on -1 Meetings in Private Suite (major sponsor)	



8:30 AM/ 1:30 PM (45 minute session)	Canadian Privacy Panel New Canadian Privacy Regs: Bill C-11 & Bill 64 Oxana latsyk Walmart Canada + Anthony Hemond, Air Canada David Elder, Stikeman OR Alex Cameron, Faskens Imran Ahmad, Norton Rose or Chantal Bernier, Dentons	Ransomware Case Study (Open)	eDisclosure (Open)	Top Tips & Warnings for your Data Governance program leva Langenfelde Data Governance Manger Heineken
9:15/2:15 (45 minute session)	A Discussion: Data Protection, Privacy & Security in the Legal Sector Tara TAUBMAN- BASSIRIAN LLM Francois René Lebatard Dr Peter Stephenson	Managing Information Risk within a Highly Regulated Bank Bill Nicksin, CIO (Retired) Federal Home Loan Bank of Indianapolis Steven Zagoudis, CEO MetaGovernance Inc.	eDiscovery (TBA)	Data Minimization: Data is the New Oil, but More Data Means More Risk Bill Tolson VP of Global Compliance & eDiscovery Archive360
10:00/3:00 (30 minute session)	Canadian Privacy Issues TBA	The Power of Lean Governance Steven Zagoudis, CEO MetaGovernance	eDiscovery (TBA)	8 Principles for Implementing Data Governance John Parkinson
10:30/3:30 (30 minute session)	GDPR in Real Life: Breaking Down the 'Fair and Lawfuls' and "Essentially Equivalents' into Compliance To Do Items Odia Cagan	Information Security Case Study or ISO 27001/2 Compliance Program Implementation Case Study/Panel	E-Disclosure Best Practices Bryant Isbell, Managing Director, Global eDiscovery & Data Advisory, Baker McKenzie, LLP + Melina Efstathiou	IG and Challenges and Opportunities Arising from the Shift to Remote Workforce Brett Tarr Bryn Bowen Leigh Isaacs Mike Quartararo



11:00/4:00 30 minute session 11:30/4:30 30 minute session	From CCPA to CPRA: Changes & Challenges in California Privacy Rights Justine M. Phillips, Esq. Shepard Mullin Pub Chat Discussing a Common Language for Privacy & Data Protection Barry Moult Andrew Harvey w/ Robert Smallwood	Telehealth Info Risks & Countermeasures in the post-Covid Era Baird Brueseke Director of IG eVisit Governing Smartphone Data in the Remote Work Era Ranji Ragbeer Tendant	Has It Held Up So Long? George Socha Reveal-Brainspace Tara Emory Driven	File Analysis and Data Mapping in IG Programs TBA Can M365 Handle IG's Heavy Lifting? Mimi Dionne MDC Consulting Gordon Brown, Program Manager — Information Management
12:00 PM ET/ 5:00PM DST 12:30pm ET/ 5:30pm DST	Expo Hall Open Vendor Demos & Presentations	Conference Hall A 1-on -1 Meetings in Private Suite w/ major sponsor NETWORKIN at the Be		Conference Hall C 1-on -1 Meetings in Private Suite w/ major sponsor



6pm DST	Meet N Greets London 6PM DST				
1pm ET 6pm DST	Auditorium Ronke Ekwensi VP, Prudential Financial (Keynote)				
	Auditorium Privacy & Data Protection	Conference Hall A Content Services & RIM Content Services	Conference Hall B Law & eDiscovery Remote	Conference Hall C Change Management Change	
1:30pm/ 6:30pm 30 minute session	Privacy & Data Protection Issues TBA	TBA	Collaboration & Communication in E-Discovery by Onna	Management Leadership Fundamentals Monica Crocker	
			-	Wells Fargo	
2pm/7pm 30 minute session	Privacy Impact Assessments Dynamic Duo Or CPRA Assessments TBA	Content Services Case Study Or Content Services Panel TBD	(part 1) Fundamentals of Technology- Assisted Review Maura Grossman,	ТВА	
			U of Waterloo		
2:30pm/ 7:30pm 30 minute session	Now More Than Ever is the Time to Nail Your Career Branding: What is Yours Telling the Privacy World?	RIM Issues TBA	(part 2) Fundamentals of Technology- Assisted Review Maura Grossman,	Change Management: The Secret Ninja Skill of Successful IG Professionals Sheila Bryant	
	Michael Potters CEO		University of Waterloo	Manager,	



3:00/8:00pm (15 minute Break) Energy Break Sponsored by:	Auditorium Dave "The Shef" Sheffield	Conference Hall A Dave "The Shef"	Conference Hall B	
Ricoh	"Expand Your Circle"	Sheffield "Expand Your Circle"	Dave "The Shef" Sheffield "Expand Your Circle"	Conference Hall C Dave "The Shef" Sheffield "Expand Your Circle"
3:15pm/ 8:00pm 45 minute session	Privacy Issues Roundtable Odia Cagan Fox Rothschild Richard Hogg White & Case + +	IG & RIM Issues Roundtable Tyler Selle McKesson (moderator) Lauren Doerries Walgreens Richard Berlin JPMorganChase Mimi Dionne MDC Consulting	eDiscovery Roundtable	Change Mgmt Roundtable
5-6pm ET/ 10-11pm DST	Expo Hall Open Vendor Demos & Presentations + 1-on -1 Meetings in Private Suites	1-on -1 Meetings in Private Suite w/ major sponsor	1-on -1 Meetings in Private Suite w/ major sponsor	1-on -1 Meetings in Private Suite w/ major sponsor
5:30pm ET/ 10:30pm DST		Networking at the Bea	ch! round Campus	



Meet Ups in Major Cities Worldwide

6PM ET
Local Meet n Greets
(in pubs, restaurants)
w/ Zoom Connections

New York, Chicago, Minneapolis, Toronto, D.C.+



Day Two InfoGov World 2021 Conference – September 17

6am ET 11am London DST	Auditorium Devie Mohan CEO, Burnmark (Keymote)				
	Auditorium Privacy & Data Protection	Conference Hall A Content Services & RIM	Conference Hall B eDiscovery	Conference Hall C IG Best Practices	
6:30 ET/ 11:30 DST (45 minute session)	GDPR Featured Speaker	Leveraging Intelligent Automation in IG Programs Or Leveraging RPA in Digital Transformation	eDisclosure Featured Speaker	Key Results from the First Annual Global Information Governance Study by IG World Magazine Robert Smallwood Managing Director Institute for IG	
7:15/12:15 pm (30 minute session)	Data Protection Best Practices	Implementing Digital Signatures: A Case Study	eDisclosure Case Study	Compliance Benefits of Implementing an Info Asset Register Reynold Leming Informu Solutions	
7:45/12:45pm Energy Break Sponsored by: CIGO Assn	Auditorium Dave "The Shef" Sheffield "Always Better Your Best"	Conference Hall A Dave "The Shef" Sheffield "Always Better Your Best"	Conference Hall B Dave "The Shef" Sheffield "Always Better Your Best"	Conference Hall C Dave "The Shef" Sheffield "Always Better Your Best"	



8:00 ET/ 1pm DST 45 minutes	Expo Hall Open Vendor Demos	Conference Hall A Private Meeting 1-on-1 Meetings w/ Key Sponsor	Conference Hall B Private Meeting 1-on-1 Meetings w/ Key Sponsor	Conference Hall C Private Meeting 1-on-1 Meetings w/ Key Sponsor
	Privacy & Data Protection	Infonomics & Analytics	eDiscovery	IG Best Practices
8:45 AM/ 1:45 PM (45 minute session) 9:30/2:30 (45 minute session)	Third Party Risk Assessments for GDPR Compliance Latest Update on Global Privacy Regulations	Infonomics Principles in Action: Leveraging the Value of Information Introduction to Data Monetization Sunil Soares CEO YourData Connect LLC	Defensibly Downsizing Your Data: Where to Start with Records Retention & Defensible Deletion David Cohen Reed Smith & Cheryl Strom, McDonald's EU Litigation Case Study Or AI in Cloud-based eDiscovery	Follow the Money: A Case Study in Creating a Supply Chain Management Program Patricia Fitzpatrick Sr. Director of Compliance & IG Seyfarth Shaw LLP Migrating to M365: Are You Ready? Microsoft ActiveNav Ricoh
10:15/3:15 (45 minute session)	CCPA & CPRA Panel	Economics of Data. Analytics, & Digital Transformation	IG Challenges in Law Firms Richard Hogg Patty Fitzpatick	Why You Should Consider Non- Invasive Data Governance: Benefits & Caveats Robert Seiner President KIK Consulting



11:00/4:00 1 hour session	M365 Information Governance Issues Panel	Data Monetization Grand Round Sunil Soares Priya Keshav Doug Laney	Latest Developments in Cybersecurity Law Kenya Parrish Dixon, Empire Technology Risk Management Group (30 min. session)	IG Best Practice for ROT Reduction - Modern Attachments Panel Natausha Cruz, Qualcomm (ActiveNav Moderator)	
12:00pm ET/ 5:00PM DST	Expo Hall Open	Conference Hall A Private Meeting 1-on-1 Meetings w/ Key Sponsor	Conference Hall B Private Meeting 1-on-1 Meetings w/ Key Sponsor	Conference Hall C Private Meeting 1-on-1 Meetings w/ Key Sponsor	
12:30pm ET 5:30pm DST	NETWORKING TIME the Beach! Featuring: A Pub Chat on IG				
1pm ET 6pm DST		Audito Bryn B Principal, Greenheart (Key)	Sowen t Consulting Partner	S	



	Privacy & Data Protection	Content Services & RIM	Law & eDiscovery	IG Best Practices
1:30pm/ 6:30pm (30 minute session)	USA Privacy Panel (1 hour session) Part 1 TBA	(Part 1) Test Your Information Governance Legal IQ! (An Interactive Session) David Cohen Reed Smith Cheryl Strom McDonald's	Ten E-Discovery Lessons Learned from the Courts Doug Austin; Tom O'Connor	Smart Use of M365 Native Tools for IG (classifiers, policies, and labels) Natausha Cruz Director of IG Qualcomm Corp.
2:00pm/ 7:00pm (30 minute session)	USA Privacy Panel (1 hour session) Part 2	(Part 2) Test Your Information Governance Legal IQ! (An Interactive Session)	10 EDiscovery Lessons Learned (Cont'd)	Blockchain at the WHO: Case Study Dr. Pat Franks
2:30pm/ 7:30pm (30 minute session)	Privacy Issues TBA	Content Services Panel Discussion TBA	US E-Discovery Case Law Panel David Horrigan, Discovery Counsel & Legal Education Director, Relativity + Kelly Twigger, Principal, ESI Attorneys LLC	Breaking Down Information Silos with IG Metrics & Transparency Priya Keshav, CEO
3:00pm/8:00pm (15 minute Break) Energy Break	Auditorium Dave "The Shef"	Breakout A Dave "The Shef"	Breakout B Dave "The Shef"	Breakout C Dave "The Shef"
Sponsored by: ACEDS	Sheffield	Sheffield	Sheffield	Sheffield
	"Be the Change" LIVE	"Be the Change" (recording)	"Be the Change" (recording)	"Be the Change" (recording)



3:15pm/ 8:15pm 45 minute session)	The Challenges and Rewards of Getting Diversity Hiring Right Kim-An Hernandez, Gedas Ramanauskas, Esq., Jo Ann Davaris, David Peach, and moderated by Michael Potters	'Tomorrow's Jobs Today' Rafael Moscatel Abby Moscatel	Career Panel Preparing for the Future of IG Darra Hofman, Greg Hunter, Jacob Calloway, Rafael Moscatel w/ Andrew Ysasi (Moderator)	ach
3PM-6PM ET 8PM-11PM DST Concurrent sessions (running a recorded loop)	Career Fair Presentations Writing a Great IG Resume Andrew Ysasi Making the Career Switch Into IG Darra Hofman Looking For Work In Today's IG Job Market Jacob Calloway Benefits of the CRM/CIGO Certification Andrew Ysasi		Netw	orking