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What are my voting rights in the condominium association?

A: The owner of each unit shall be entitled to one vote. See Article 7.7 ofthe Declaration of
Condominium for more details.

What restrictions exist on my right to use my unit?

A: Reshictions are placed upon the sale, use, floor surface, pets, signs, lease or transfer ofthe unit.
See Article 9.5 of the Declaration of Condominium for more details.

What restrictions exist on t}re leasing of my unit?

A: No leases for less than 90 days, no unit may be leased more than I time per calendar year and no
pets in leased units. See Article 9.5 of the Declaration of Condominium for more details.

Q: How much are my assessments to the condominium association for my unit type and when me they due?

A Ass€ssments are payable quarterly. The amount for PH30l is $8,875.61 (Eight Thousand eight
hundred seventy five dollars and sixty one cents.
(subject to change yearly).

Do I have to be a member in any other association? If so, what is the name of the association and what
are my voting rights in this association? Also how much are my assessments?

A The individual unit owner is not required to be a member of any other associations; however, the
condominium association will be a member in other associations. See Article 7.9 and 7. 10 of the
Declaration of Condominium for more details.

a Am I required to pay rent or land use fees for recreational or other commonly used facilities. If so, how
much am I obligated to pay annually?

A Commons "R" Association assessments and the Access and Tennis Commons assessments shall
be a common expense of Le Ciel Venetian Tower Condominium Association, [nc. See Article
7.9 and 7.10 of the Declaration of Condominium for more details.

o ls the condominium association or other mandatory membership association involved in any court cases
in which it may face liability in excess of $100,000.00? Ifso, identiff each such case.

o

A: No.

THE ANSWERS CONTAINED HEREIN ARE ONLY SUMMARY IN NATTIRE. A PROSPECTIVE
PTIRCHASER SHOULD REFER TO ALL REFERENCES, TI{E SALES CONTRACT, T}IE DECLARATION
OF CONDOMINIUM AND ALL E)G{IBITS TI{ERETO.


