School Year 2025/2026	Monday	Tuesday	Wednesday	Thursaday	Friday	Saturday
PROGRAM						
Pre-Ballet						
Pre-Ballet 1/Ages 3-4 (45min once a week)		4:30-5:15pm				9:00-9:45am
Pre-Ballet 2/Ages 5-8 (45min once a week)		6:15-7:00pm	6:30-7:15pm			10:00-10:45am
Pre-Ballet Advanced/Ages 5-8 (45min twice a week)	4:30-5:15pm			4:30-5:15pm		
Youth Ballet						
Ballet 1/Ages 8-12 (60min once a week)		5:15-6:15pm				
Ballet 2/Ages 8-10 (120min twice a week)		4:30-6:30pm				11:00-1:00pm
Ballet 3/Ages 10-12 (120 min three times a week)		4:30-6:30pm		4:30-6:30pm		11:00-1:00pm
Ballet 4/Ages 12-14 (120min three times a week)		4:30-6:30pm		4:30-6:30pm		11:00-1:00pm
Ballet 5-6/Ages 14-18 (120min four times week)	4:30-6:30pm		4:30-6:30pm	4:30-6:30pm		11:00-1:00pm
Pre-Professional /Ages 14+ (2h & 3h two times a week)	10:00am-1:00pm	10:00am-1:00pm		10:00am-1:00pm		11:00-1:00pm
Competition Team/Ages 9+ (2h once a week)			6:30-8:30pm			
Recreational						
Mommy And Me/Ages 18mo (30min once a week)						8:30-9:00am
Strength & Stretch/Ages 8+ (30min once a week)			6:00-6:30pm			
Spin and Jump/Ages 8+ (30min once a week)				6:30-7:00pm		
Contemporary/Ages 8+ (60min once a week)			7:00-8:00pm			
Adult Ballet						
Introductory/Ages 18+						8:45-9:45am
(45min)						10:00-11:00am
Beginners/Ages 18+ (60min) Intermediate/Ages 18+ (60min)	7:00-8:00pm					10.00-11.00aiii
Intensive/Ages 18+(60min)			7:00-8:00pm			
Pointe/Ages 18+ (30 min)	8:00-8:30pm		8:00-8:30pm			