2025 - 2026 H.O.P.E HIGH SCHEDULE

		Block 1	Block 2	Block 3
8:00 AM	Building Open			
8:30 - 9:40 AM	70 Minutes	HS Science: Physics	MS Science: Physical Science	
	5 Minute Passing Period			
9:45 - 10:45 AM	60 Minutes	Spanish	MS History: Notgrass	Art: Water Color
	5 Minute Passing Period			
10:50 - 11:50 AM	60 Minutes	Level B Writing: IEW	Spanish	Art: Water Color
11:50 - 12:20 PM	30 Minute Lunch Break			
	5 Minute Passing Period			
12:25 - 1:25 PM	60 Minutes	HS History: Notgrass	Level A Writing: IEW	
	5 Minute Passing Period			
1:30 - 2:30 PM	60 Minutes	Foundations in Personal Finance	French	
2:30 - 3:00 PM	Campus Clean Up			