

PETER GRAY – Day One: Thursday July 15th 2021

COVID-19 PROTOCOLS APPLY: Stay home if sick. 6-10ft social distancing at all times. Masks MUST be worn inside and if near other people. Portable restroom outside.

PRIVATE LESSONS: (DRESSAGE, TEST PREP, GYMNASTICS, &/or JUMP)

10:00am	PRIVATE - FLAT (45mins) • Coulter / Jammer
10:45am	PRIVATE - FLAT (45mins) • Dane / Café
11:30am	PRIVATE - FLAT (45mins) Olivia Itkin
12:15pm	PRIVATE - FLAT (45mins) • Harper Padgett
1:00pm	LUNCH BREAK (30mins)
1:30pm	PRIVATE - FLAT (45mins) • Momi / Zeke
2:15pm	PRIVATE - FLAT (45mins) • Stella / Jerry
3:00pm	PRIVATE - FLAT (45mins) • Leonie / Kiwi
3:45pm	PRIVATE - FLAT (45mins) • Sophie Click / 4* Horse
4:30pm	PRIVATE - FLAT (45mins) • Hayden / Allegro
5:15pm	BREAK
6:00-8:15pm	PRIVATES x3 – DRESSAGE • Jordan



PETER GRAY – Day Two: Friday July 16th 2021

COVID-19 PROTOCOLS APPLY: Stay home if sick. 6-10ft social distancing at all times. Masks MUST be worn inside and if near other people. Portable restroom outside.

8:00 - 10:00am KORU BARN BOARDERS RIDE TIME

PRIVATE LESSONS: (DRESSAGE, TEST PREP, GYMNASTICS, &/or JUMP)

10:00am	PRIVATE – JUMP: Beg. Novice (45mins) Olivia Itkin
10:45am	PRIVATE - JUMP: Prelim (45mins) • Kelsey Devoille
11:30am	BREAK (15mins)
11:45am	PRIVATE - DRESSAGE (45mins) + DAY STALL • Dawn Gidner / 1 st Horse
12:30pm	PRIVATE - DRESSAGE (45mins) • Hayden / Allegro
1:15pm	PRIVATE - DRESSAGE (45mins) + DAY STALL • Dawn Gidner / 2 nd Horse
2:00pm	LUNCH BREAK (30mins)
2:00pm 2:30pm	LUNCH BREAK (30mins) PRIVATE - DRESSAGE (45mins) Hailey / Amigo
-	PRIVATE - DRESSAGE (45mins)
2:30pm	PRIVATE - DRESSAGE (45mins) • Hailey / Amigo PRIVATE - FLAT (45mins)
2:30pm 3:15pm	PRIVATE - DRESSAGE (45mins) • Hailey / Amigo PRIVATE - FLAT (45mins) • Olivia Larson / Maggie PRIVATE - FLAT (45mins)



PETER GRAY – Day Three: Saturday July 17th 2021

COVID-19 PROTOCOLS APPLY: Stay home if sick. 6-10ft social distancing at all times. Masks MUST be worn inside and if near other people. Portable restroom outside.

PRIVATE LESSONS: (DRESSAGE, TEST PREP, GYMNASTICS, &/or JUMP)

8:00 - 10:00am KORU BARN BOARDERS RIDE TIME

7:00pm

End of Day

MP)

PRIVATE LESSONS: (DRESSAGE, TEST PREP, GYMNASTICS, &/or JUM	
10:00am	PRIVATE - DRESSAGE (45mins) • Kelsey Devoille
10:45am	PRIVATE - DRESSAGE (45mins) • Jill Thomas
11:30am	PRIVATE - DRESSAGE (45mins) • Betsy
12:15pm	BREAK (30mins)
12:45pm	PRIVATE - DRESSAGE (45mins) • Dawn Gidner / 1 st horse + DAY STALL (Gooseneck Trailer)
1:30pm	PRIVATE - JUMP (45mins) • Sarina Singh / Charlie
2:15pm	PRIVATE – DRESSAGE (3 rd Level/P (45mins) • Dawn Gidner / 2 nd horse + DAY STALL (Gooseneck Trailer)
3:00pm	PRIVATE - DRESSAGE (45mins) • Hayden / Allegro
3:45pm	BREAK (15mins)
4:00pm	PRIVATE (45mins) • Madelyn Floyd / 1 st horse + DAY STALL
4:45pm	PRIVATE LESSON (45mins) • Marc G. / 1 st Horse
5:30pm	PRIVATE LESSON (45mins) • Madelyn Floyd / 2 nd Horse
6:15pm	PRIVATE LESSON (45mins) • Marc G. / 2 nd Horse