

2024 YIH (Youth In Harmony) Festival Schedule Saturday, January 27th | Amery, Wisconsin

8:30am - 9:00am | Registration and "Meet & Greet"

9:00am - 9:15am | Welcome – What's Going to Happen Today (with one song from each of the teaching quartets) (15 minutes)

9:15am - 9:25am | Physical Warm-ups (10 minutes)

9:30am - 11:50am

- Individual Chorus Work
- Teach tag(s)
- Sectionals

11:50am - 12:35pm | Lunch, Socializing & Tag Singing (45 min) – Everyone

12:35pm - 1:35pm | Combined Choruses on Stage (60 min)

1:35pm - 1:50pm | Socializing & Tag Singing & Snack in Foyer (15 min)

1:50pm - 2:35pm | Individual Chorus – Barbershop & Choreography (45min)

2:35pm - 3:30pm | Riser Rehearsal on Stage – All Choruses (55 min)

- 2:35pm Boys Chorus
- 2:50pm Girls Chorus
- 3:05pm Boys & Girls Chorus (group song)

3:30pm - 4:00 pm | Mic Testing – Quartets (and any high school group)

Everyone in Auditorium (fill out comment sheets & hand in)

4:00pm | Clear the Auditorium - Singers Report to Rehearsal Area (allow the Audience to come in and prepare for Performance)

4:20pm | Holding Pattern

4:30pm | FREE PUBLIC CONCERT

Schedule & times throughout the day are subject to change if necessary.

www.nextgenwi.org