Collaborence Schedule		
Start Time	Event	Presenters & Panelists
9:00 AM	Check-in and Social	
9:30 AM	Welcome - About PATA and Intentions	Lisa Ritter & Jason Burdge - Co-Founders of PATA
9:55	Brain Brew Service Center & Clinical Cognitive Training Center	Mary Nielson
10:00 AM	Session 1 - Building a collaborative Licensed Mental Health Professional & Facilitator/Guide Relationship	Dr. Aryan Sarparast, M.D -Psychiatrist & Consultant, Mary Jane Wilt, PhD Therapist & Facilitator Wellbeing Trailhead, Brad PerfirstGuide, Ashley Carmen,LMFT - Psychedelic Guide Network. Jennifer Met - Satya Therapeutics Service Center. Moderated by Lisa Ritter, LPC - PATA
10:50 AM	10 minute Break	
11:00 AM	Session 2 start - Oregon Psilocybin Services Presentation	Jesse Sweet - OPS Policy Analyst
11:15 AM	Session 2 - An Open Discussion About the Launch of Oregon Psilocybin Service's Model	Tori Armbrust - Satori Farms (Grower), Mary Nielson - Brain Brew Service Center & Clinical Cognitive Training Center, Heidi Venture - Vital Reset Service Center & Facilitator, Jesse Sweet - OPS, Dr. Dougla Wingate, DTCM - Facilitator 7 Gates Sanctuary, Greg Robillard, LMFT -Synaptic Training Insitute. Moderated by Jason Burdge - PATA
12:00 PM	Lunch - 45 minutes	
12:45 PM	About the Psilocybin Facilitator Association	Matt Wissler
12:50 PM	Session 3 - Becoming & Being a Licensed OPS Facilitator	Jarrod Franklin, ND - Synaptic Training Institute, Aaron Arvidson - Facilitator, Marlin Hofer - Facilitator and Brain Brew PDX Manager. Moderated by Matt Wissler - Facilitator
1:20 PM	5 minute Break	
1:25 PM	Session 4 - Celebrating Psychedelic Nonprofits	Kevin Franciotti, Therapist LAC - Psychedelics in Recovery, Christine Caldwell - End of Life Psychedelic Care, Tom Hatsis - Psanctum Thrift Store, Tasha Lange- Portland Psychedelic Society. Moderator Jason Burdge
2:00 PM	5 minute Break	
2:05 PM	THC Accounting Plug	Scott Drill - THC Accounting
2:10 PM	Session 5 - How Rescheduling Cannabis could affect accounting in the psychedelic industry	Justin Botillier, CPA - Calyx Accounting, Scott Drill, PhD. CPA - THC Accounting. Moderated by Willy Thomas - Facilitator Tripz Service Center
2:40 PM	5 minute Break	
2:45 PM	Session 6- Improving Access and Service to military veterans	Jeanette Smalls, PhD Lucid Cradle Service Center & Facilitator, Amy Almond-Schmid - ED Returning Veteran Project, John Richardson - ED Uphold Our Troops. Moderator Ben Kramer - Facilitator
3:25 PM	10 Minute Break	
3:35 PM	Session 7 - Ethics & Harm-Reduction Across Professions.	Dr. Dreisbach, PhD - Epic Psychedelics, Dr. Peter Addy, PhD Facilitator, Educator, Therapist, Jessica Morgenthaler - Facilitator, Nurturing Navigation, Dr. Casey Frieder, DC - Facilitator & Educator Leela School. Ann Chatterton, MSc, BSN, RN - Psychedelic Consultant & Facilitator Psychedelic Solutions. Moderator Lisa Ritter, LPC - PATA
4:15 PM	Closing Remarks & Harm-Reduction Research Announcement	Lisa Ritter, Jason Burdge
	Social	